MENÜ


                   

 

Tumblr_m86m4otwmf1r0lmr8o1_500_large

Jó néha sötétben a Holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot igézni, jó néha fázni, a semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, tele szájjal enni, hangosan szeretni, jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni ha fáj, remegni ha félek, olyan jó néha érezni, hogy élek. ! :)

 

 

Tumblr_m82lqmcd5y1rcb8zqo1_500_large

 

"Az élet nem arról szól, hogy milyen gyorsan futsz, milyen magasra tudsz ugrani. Arról szól, hogy milyen gyorsan állsz talpra."

 

 

 

A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom.

 

 

 

Az ember csak akkor értékeli igazán a boldogságot, ha már a boldogtalanságba is belekóstolt.

Az élethez három dolog kell: csoki, csoki és csoki.

189464_142243912507455_771428_n_large

 

 

 

Egész életedben egy dolog lesz ami kitart melletted az árnyékod.

 

 

 

A sors már csak ilyen, néha ad, néha elvesz, de ne felejtsd el csak akkor ad valamit, ha már annyit elvett, amennyiért érdemes adnia is valamit. Ezért gyakran túl nagy árat fizetünk könnyekkel, fájdalommal, szenvedéssel, pár boldog hónapért cserébe.

 

 

 

Egyszer élsz!igazából az élet rövid, nem tudod holnap fogsz e még élni, ezért használj ki minden pillanatot! mert egyszer a vég is bekövetkezik !

 

580964_468946276456856_1009910501_n_large

 

 

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Repkedtem a boldogságtól, fogadtam örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Felhívtam valakit csak azért hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra... és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon..!"

 

 

,,Az élet olyan mint a zongora:hogy végül mit hozol ki belőle ,csak attól függ ,hogyan játszod"

 

 

 

Minden kis viaszgyertya megtanít bennünket arra, hogy érdemes egy kis fényért, melegért tövig égni, mert a kis dolgok fénye az, amely széppé, meleggé teszi az életed.

 

 

"Az életben azt a legnehezebb megtanulni, hogy melyik hídon keljünk át és melyik hidat égessük fel!"

Élj úgy, hogy ne vegyenek észre, ahol ott vagy, de nagyon hiányozzál, onnan ahonnan elmész.

Nem abban van az élet értéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy mekkorát tud felelni az szív.

 

 

 

● ahhoz, hogy az ember győzni tudjon, hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is

 

 


Az élet egy színpad,melyen játszani kell,s ha könnyes a szemed,akkor is nevetni kell

 

551078_10151143747589108_802599752_n_large 

 

Mit érne az élet, ha nem mernénk nagyot álmodni, s ha kell, meghalni álmainkért!

 

 

 

 

 

Gondolkodj, higgy, álmodj és merj!

 

 

 

„Arra születtem, hogy kisgyermek legyek, S anyám mellet éljek hosszú éveket. Arra születtem, hogy felnőtt is legyek, S megértsem a szóból azt, amit lehet. S végül arra jöttem én a világra, Hogy megértsem: nem vagyok hiába.”

 

 

 

’Megtehettem volna’ – mondogatjuk folyton, de az az igazság, hogy soha nem fogjuk föl igazán ennek a mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, egészen addig, mígnem a sors keze -teljesen váratlanul- meg nem ragad egy ilyen pillanatot, s ezzel megváltoztatja az egész életünket.

 

 

 

Félelmetes, hogy olyan világban élünk, ahol az embereket számokban mérik; csak az számít hogy ki hány centi magas, hány kiló, hány éves.. holott a szépség egyáltalán nem azon múlik, hogy milyen méretű farmert hordasz. A fontosabb dolgokat kellene inkább mérnünk: azt, hogy mennyi akaraterő, kitartás, bátorság van valakiben.. és hogy ennek az illetőnek milyen a lelke, és mekkora a szíve!

 

 

~Egyszer mindannyian megöregszünk...De felnőni sosem fogunk igazáán.:$$

 


Nem tudom, mit rejt a sorsod, mosolyt hoz-e vagy könnyeket. Tanuld meg hát feledni a rosszat, s őrizd meg a boldog perceket.

 Tumblr_m86d6ldzpm1qep56go1_500_large

 

Álmodj mintha örökké élnél,élj úgy mintha ma meghalnál...

 

 

 

Tegnap mosolyogtam. 
Ma is mosolyogtam és holnap is fogok, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy bármiért is sírjak. :)


 

 

 

MAGÁNÉLET: illetéktelen embereknek beleszólni: TILOS! ;)

 

 

 

"Az élet legrosszabb pillanataiban az ember alapvetően két dolgot tehet. Összeomlik, feladja a küzdelmet és a reményt, és arccal a földön fekve rúgkapál, ez az egyik. A másik pedig az, hogy nevet."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új réteg...

 

Hírek

 • Ti idézeteitek
  2012-07-19 14:00:09

  Sziasztok!!

  Úgy gondoltam hogy készítek egy menüpontot a Ti idézeteitek címen.

  Ha a marcella08@freemail.hu e-mail címre elkülditek saját idézeteiteket, nevetekkel (nem szükséges) együtt. Az kikerül az oldalra.

  Üdv: Krokki

Szavazás

Szeretitek az oldalt???
Nagyon tetszik!!!
Igen!!!
Elmegy!!!
Nem!!!
Asztali nézet