MENÜ


                   

 

"Amit nem kaphatunk meg,azt örökké szeretjük."

 


"Az ember egy napon rádöbben arra,hogy az életben igazán semmi sem fontos.Sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy szeresse őt valaki igazán!"


 

Nincsen szupererőm, és semmi emberfeletti képességem.. DE szeretlek, és minden percben azt remélem, hogy neked ez elég.:$

 


"A nagy szavak nem érnek semmit, Elszállnak, mint az őszi szél De a szeretet, ha tiszta szívből fakad, Elkíséri az embert, amíg él."

 


Nincsen szupererőm, és semmi emberfeletti képességem.. DE szeretlek, és minden percben azt remélem, hogy neked ez elég.:$

 


nem vagyunk tökéletesek, de szeretjük egymást.. és végülis ez a lényeg, nem.? ♥.

Egy szív,mely érted dobog,
egy szív,mely érted sír és zokog.
Egy szív,mely érted ver,
valaki SZERET, tudnod kell!

 


Igazi szeretetre csak az képes, aki hajlandó áldozatot hozni.
A sikeres ember megkapja, amit akar. A boldog ember örül annak, amit kap.

 


Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál.

 


Aki szeret, az amennyire csak lehet, elkerüli, hogy fájdalmat okozzon.”

 


Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb dolog a világon!

 


Ha szeretet van az életünkben, az pótól ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég.

 

Tumblr_lx56sctwge1qzcspxo1_1280_large

A legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odaben a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.

 


Az élet abban találja meg gazdagságát, amit a világ követel tőle, az értékét pedig abban, amit a szeretet vár tőle.

 


Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress, és fontos leszel.

 


Akkor szeress, amikor a legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá a nagy szükségem.

 


Az ember életének célja a barátság, és ennek az eszköze a szeretet.

 


Az ember, ha már nem tud szeretni. menjen tovább! Semmiért sem kár , csak  a szeretetért. Az pedig- ha valóban volt- elveszíthetetlen!!

 


Egy személyre szóló kedvesség, többet ér, mint az emberiség iránti hatalmas szeretet.

 


Ahhoz, hogy szeresselek, át kell, hogy éljelek.

 


Aki szeret védtelen. Nem védi az önzés páncélja. Nem taszít de magához ölel. Nem védi, hanem kitárja magát. Átérzi, átéli mások bajait.

A szeretet törékeny és nem mindig vagyunk a legjobb őrzője, csak elevickélünk benne és kihozzuk belőle a legjobbat, remélvén, hogy a törékeny dolog túléli az összes akadály ellenéreHa nem ismersz, akkor ne ítélkezz felettem! Senki nem mondta, hogy szeretned kell!

 


‎"Szeretni ne tanulj korán, de ha szeretsz, szeress igazán, mert az élet oly mostoha: szeretni megtanít, de feledni soha!♥"

 

"Nem tudom megbocsájtani magamnak, hogy nem tudtam az lenni, akit szeretni tudtál volna..."

 

 

A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret.


 

Hidd el nagyon jól tudom, hogy az érzések nem olyanok, hogy mond valaki valamit és egyből megváltoznak, irányíthatatlan, megpróbálhatsz vele együtt élni, de nem mindig megy és az ember arról sem tehet hogy épp ki tetszik neki vagy kibe szeret bele, ez egy megfejthetetlen rejtély.

 


 

,,Szeretni egyet jelent a halállal."

 


 

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; Az elszakdás valakitől nem könnyű, de ami igazán nehéz kötődni valakihez ugy Istenigazából.

 


 

"Tudod arra gondoltam, hogy a lélek olyan lehet, mint a bőr. Az embernek a lelke. Mint az embernek a bőre. Olyan. Lélek is többféle lehet, mint ahogy a bőr is többféle. Az egyik bőr érzékeny, minden apró érintésre rezdül, a másik észre sem veszi, ha karcolják se veszi észre. Ha megkarcolják se. A lélek is hasonló lehet. Van ember, aki mindent megtehet, mindent el tud számolni a lelkével. Vagy nem is kell számolnia, A lelke érzéketlen, nyugodtan elveheti, kirabolhatja mások életét, csalhat, és megcsalhat, az éjjelei nyugodtak maradnak. A másik, a másik ember lelke éberen figyel, rögtön figyelmeztet. Figyelmeztet, a szúnyog erőszakos halálakor, ő is élt, ő is élni akart. De, hogy miért durvul el, miért lesz érzéketlen a lélek? Talán, mert túl sokat rugdosták… De olyan lélek is van, Amelyik figyelmeztet, de szava halk, nem hallják meg, Csak az éjszakai csendben."

 


 

" Ha nagyon akarod, megtalálod a reményt. Egy gyerekben, egy bárban elhangzó dalban, vagy annak a szemében, akit szeretsz. És ha szerencsés vagy - úgy értem a földkerekség legszerencsésebb embere - abban, aki ugyanúgy szeret téged, mint te őt.♥

 

 

Azért szeress, amilyen most vagyok és ne azért, amilyen voltam...♥

 


~ A tudat , hogy létezik valaki akit teljes szívből szerethetünk..értelmet ad mindennek !

 

 

‎~ Ne add meg neki azt a lehetőséget, hogy jól érezze magát amiatt, hogy te össze vagy törve.. Hanem mosolyogj, és foglalkozz azokkal akik szeretnek!

 

 

Tumblr_m6v9cpbkf01rpmezro1_500_large

  


 

 


 

Hírek

 • Ti idézeteitek
  2012-07-19 14:00:09

  Sziasztok!!

  Úgy gondoltam hogy készítek egy menüpontot a Ti idézeteitek címen.

  Ha a marcella08@freemail.hu e-mail címre elkülditek saját idézeteiteket, nevetekkel (nem szükséges) együtt. Az kikerül az oldalra.

  Üdv: Krokki

Szavazás

Szeretitek az oldalt???
Nagyon tetszik!!!
Igen!!!
Elmegy!!!
Nem!!!
Asztali nézet